Betrouwbaar

Onze cv-monteur is betrouwbaar en een vakman/vrouw op zijn werkgebied hij of zij komt bij je thuis en zal een oplossing bieden voor het probleem met de cv-ketel.
Een monteur uit de regio

Voordelig

Onze prijs kwaliteit is in balans met onze vakman/vrouw heb je zekerheid geen onnodige vervanging van onderdelen. Als onze monteur geweest is zie je hem niet snel meer terug, dat is kwaliteit

Deskundig

Onze CV- monteurs zijn deskundig en lever kwaliteit. Onderhoud, reparatie of installatie in het hele 020 gebied van uw cv-installatie is ons dagelijks werk. Tijdens de winter dagen willen wij u niet in de kou laten staan.

Onze vakman uw cv

Om je storingen te verminderen en je veiligheid te verhogen is op tijd onderhouden aan cv-ketel nodig. Een goed onderhouden cv-ketel is zuiniger in gebruik wat voordelig is voor het milieu en voor de portemonnee. Onze monteurs van diensten.nl komen uit de regio of gemeente waar u woont. Na een afspraak komt de cv-monteur langs op het afgesproken tijdstip, maakt de cv-ketelschoon en controleert de werking. Na controle van de cv-ketel zal hij waar nodig onderdelen afstelen, water bijvullen en onderdelen vervangen. Het vervangen van onderdelen zal altijd in overleg gaan en na prijsafspraak. Bij een goed onderhouden cv-ketel zal het onderhoud binnen een uur klaar zijn. Onze monteur kan u vertellen hoe vaak er onderhoud moet worden gedaan aan de CV-ketel. Onderhoud aan de cv-ketel is een dienst die we aanbieden.

voor als je in de kou zit


Al onze diensten worden aangeboden voor bij u thuis of zakelijk, onze dienst zit er nooit op Tot u dienst